1r Cicle de Cantautors i Música Folk


Els propers dimarts del mes de març tindran un comú denominador, la música tradicional i d’autor.

El proper 2 de març es donarà inici al 1r Cicle de Cantautors i Música Folk de la Seu d’Urgell organitzat per la entitat GR3 – Plataforma Cultural i de Lleure. El Cicle tindrà com a espai de referència el Restaurant Llum de la Seu – c) Josep Zulueta 37 – i cada dimarts  de 20:30h. a 22h. acollirà un concert diferent. Els artistes que participaran en el Cicle seran artistes de renom com Roger Mas, cantautors de la comarca com Albert Palau (Entrenosal3) i Quim Sabaté, i grups de música tradicional com Trementina Folk i La Sonsoni.

La iniciativa sorgeix  per la escassa oferta de música en directe que hi ha arreu de la comarca i d’altra banda la gran quantitat de músics i grups que fan treballs de qualitat però no tenen cap plataforma per exposar la seva producció. Aquesta aposta per la cultura musical del territori quasi sembla resistència cultural donada la poca proliferació d’espais on es faci una aposta privada per la promoció artística.

Cal remarcar la col·laboració en el Cicle d’entitats com Òmnium Cultural de l’Alt Urgell, La Caixa, Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu. També cal destacar les facilitats que el Restaurant Llum de la Seu ha mostrat per poder realitzar el Cicle en el seu espai quotidianament reservat a sopars, aquests dimarts reconvertit en cafè teatre. Tot plegat organitzat per GR3, una entitat que té entre altres l’objectiu de la promoció de la cultura a nivell local.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada