GR3

Poc a poc tot pren forma. Polcasol3 ha creat una entitat sense anim de lucre que s'anomena GR3. Aquest nom agrupa tots els projectes per ara engegats com són l'animació infantil, danses tradicionals, producció de temes propis, i tot el que vagi venint.

GR3 és un nom molt significatiu per diverses raons:

- Els ge erres són senders de gran recorregut que travessen el nostre territori, el més conegut és el GR11 que és el que travessa el Pirineu. La nostra idea és fer un camí de llarg recorregut a través dels projectes que vagin sorgint.

- Curiosament el GR3 és un sender encara inacabat que realment té el seu inici a Lleida i el seu final també. Diversos punts i poblacions per on passa són Ponts, La Seu d'Urgell, llocs d'altra banda significatius per l'entitat.

- El 3. La iniciativa sorgeix d'inquietuds individuals que segueixen objectius col·lectius dels tres membres que la tiren endavant. No per ser un nombre concret és tancat, gens ni mica, tot el contrari. GR3 vol ser una lloc d'iniciatives i producció d'idees constant obert a tothom que vulgui abocar la seva idea dins els parametres que es mou l'entitat: Difusió de la música, educació en el lleure, i producció cultural.

Ja rebreu notícies. Salut!

1 comentari:

  1. Sóc regidora de cultura de l'Ajuntament de Puigverd de Lleida i ja fa temps que estic intentant localitzar-vos doncs voldria que vinguessiu al meu poble el dia 19 d'octubre que farem una nova edició del Correllengua. Us explico més o menys com anirà la festa.: a les 5 de latarda cercavila pels carrers del poble amb els gegants i grallers de diferents col.lectius de Lleida, també desfilaran un grup de bastoners. En arribar a la sala del ball voldriem que vosaltres fessiu ballar petits i grans, i desrés hi haurà xocolatada per tothom. Es urgent que em contesteu dient si esteu disponibles per aquesta data.
    Gracies,

    Laura Batlle
    Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Puigverd de Lleida.
    mòbil 686 477993

    ResponElimina